Möte med ABLE

Idag kickade vi igång vårterminen med att delta på ett digitalt seminarium med stiftelsen ABLE. Denna gång behandlades globala målet 10 (minskad ojämlikhet) och globala målet 12 (hållbar konsumtion och produktion). Leona, Karla, Mia och Livia representerade Jeans for Africa och bidrog med sina synpunkter hur vi kan få människor att konsumera klokare och göra ekonomin mer cirkulär.

Det blev ett alldeles fantastiskt samtal och vi knöt nya kontakter som vi eventuellt kommer att samarbeta mer med i framtiden. Som bilden visar var övriga paneldeltagare mycket imponerade av Skapaskolans insats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: