Möte med ABLE

Idag kickade vi igång vårterminen med att delta på ett digitalt seminarium med stiftelsen ABLE. Denna gång behandlades globala målet 10 (minskad ojämlikhet) och globala målet 12 (hållbar konsumtion och produktion). Leona, Karla, Mia och Livia representerade Jeans for Africa och bidrog med sina synpunkter hur vi kan få människor att konsumera klokare och göra ekonomin mer cirkulär.

Det blev ett alldeles fantastiskt samtal och vi knöt nya kontakter som vi eventuellt kommer att samarbeta mer med i framtiden. Som bilden visar var övriga paneldeltagare mycket imponerade av Skapaskolans insats.

Polkagrisar!!

Idag fick vi 10 kilo polkagrisar i alla möjliga smaker Tack snälla Cabbe Polkagrisfabrik i Gränna! Nu ska vi sälja polkagrisar och alla pengar ska förstås gå till att borra brunnar i Afrika. Blir ni sugna? Kontakta oss! Vi har klassiska polkagrisar, tuttifrutti, melonsmak, viol, blåbär och sötlakrits med mera! Mums!

Inspelning från seminariet

Nu finns hela seminariet tillsammans med stiftelsen Able som länk. Lyssna gärna på när Ylva, Leo, Olivia och Adam presenterar vårt projekt.

Insamlingen hos Water Aid går fortsatt framåt. Vi är nu uppe i hela 5150 kronor! Jeansförsäljningen har nått 2540 kronor. Arbetet fortsätter!

Seminarium med stiftelsen Able

Idag deltog Olivia, Leo , Ylva och Adam i ett seminarium som arrangerades av stiftelsen ABLE. Bland annat fick de presentera vårt projekt för hållbarhetschefer på SWECO och Vattenfall. De gjorde ett alldeles utmärkt jobb förstås.

Allt spelades in och kommer inom kort att kunna lyssnas på digitalt. Bra jobbat!

%d bloggare gillar detta: